Vraag voor uw project vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen een week onze reactie!

Service en onderhoud

J. Jebbouri Las & Montage hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en professionaliteit. Met ons vakmanschap staan wij te allen tijde voor u klaar. Bij reparaties of technische problemen komen onze medewerkers direct in actie. De beste service en oplossing wordt u dus snel aangeboden. Wij zijn er op ingericht om snel en flexibel te kunnen werken, service te verlenen en om stilstand bij onze opdrachtgevers tot een minimum te beperken. 

Onderhoud

Bij het leveren van gespecialiseerde machines en complexe producten hoort een al even gespecialiseerde service. We zijn optimaal ingericht om onderhoud aan uw machines te kunnen verrichten. Ook voor de technische ondersteuning van onze opdrachtgevers zijn wij een geschikte partij. Bij bijvoorbeeld calamiteiten, groot onderhoud of tijdens productie stops is één telefoontje voor onze medewerkers voldoende om het probleem direct voor u op te lossen.

Aanpassingen & reparaties

Onze technici zijn altijd direct beschikbaar voor aanpassingen of reparaties. U kunt te allen tijde een beroep doen op hun expertise; ze werken zowel onafhankelijk als ter ondersteuning van uw technische dienst bij het uitvoeren van reparaties en onderhoudrevisies.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van service en onderhoud? Wij informeren u graag.