Home » Geschiedenis

J.(Jamal) Jebbouri Las- & Montagebedrijf is sinds 2007 actief en staat onder leiding van Jamal Jebbouri.
Jamal opereerde 12 jaren als eenmanszaak, waarbij hij een zeer ruime ervaring heeft opgedaan in de meest uiteenlopende industrieën. Inmiddels heeft Jamal 19 jaar ervaring in keur-laswerk en allround montagewerkzaamheden. Als Supervisor, Troubleshooter, Voorman, Kwaliteitshandhaver, Coördinator en als Lasser. 

Jamal viel vaak op door zijn technisch en ruimtelijk  inzicht, zijn leidinggevende capaciteiten en innovatieve- en procesgerichte denkwijze. 

 

Jamal persoonlijk
Jamals onderscheidende vermogen is zijn pragmatische instelling. Hij volgt primair zijn eigen inzicht als het gaat om de wijze waarop een technisch vraagstuk moet worden benaderd en brengt met zijn innovatieve denken een frisse kijk op zaken. 
Zijn motto, 'Het lukt altijd'!

Jamal presteert goed in een omgeving waarin hij wordt uitgedaagd en waar zijn verbindende kracht de onderlinge samenwerking kan versterken. Jamal zet mensen met zijn motiverende karakter, zijn humor en leidinggevende kracht makkelijk aan het werk. Hij laat verantwoordelijkheid de boventoon voeren en weet mensen op die manier te laten excelleren!


Door zijn aanpassend vermogen is Jamal flexibel en mede daardoor heeft hij een grote, tevreden klantenkring opgebouwd. Waar anderen vaak slechts uitvoerend te werk gaan, denkt Jamal graag met u mee en voorziet hij u van deskundig en passend advies omtrent het inrichten, tekenen en uitvoeren van eenvoudig tot complex leidingwerk. Dit is een onderscheidende kracht gebleken. Ook het buigen van leidingwerk is iets dat Jamal graag inzet om laswerk te voorkomen waar dat kan. 


J. Jebbouri Las en Montagebedrijf 

We zochten naar een goede manier om onze vele opdrachtgevers op een goede manier te kunnen blijven bedienen. De vraag naar goed gekwalificeerde vakmensen is de laatste jaren, door de op volle toeren draaiende economie, enorm toegenomen. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen hebben we sinds kort de beschikking over een eigen fabricage- en montagehal. Hier hebben we de mogelijkheid om productie en levering van kwalitatief hoogwaardige halffabricaten leidingwerk te fabriceren.
Met onze flexibiliteit kunnen we u snel voorzien van diverse volumes in maatwerk leidingwerk. 

Ook las- en constructiewerk op basis van staal, RVS of aluminium kunnen onze gecertificeerde vakmensen in onze eigen werkplaats of op locatie voor u uitvoeren.

Jebbouri Las & Montagebedrijf denkt met u mee. Wij passen moderne technieken toe en zijn er om u te ontzorgen. Wij bieden met onze vakkundige en klantgerichte medewerkers en uitgebreide faciliteiten in onze fabricage- en montagehal en ook on-site altijd kwaliteit!