Home » Geschiedenis

J.(Jamal) Jebbouri Las- & Montagebedrijf is sinds 2007 actief en staat onder leiding van Jamal Jebbouri.
Jamal opereerde 14 jaren als eenmanszaak, waarbij hij een zeer ruime ervaring heeft opgedaan in de meest uiteenlopende industrieën. Inmiddels heeft Jamal 20 jaar ervaring in keur-laswerk en allround montagewerkzaamheden. Als Supervisor, Troubleshooter, Voorman, Kwaliteitshandhaver, Coördinator en als Lasser. 

Jamal valt vaak op door zijn technisch en ruimtelijk  inzicht, zijn leidinggevende capaciteiten en innovatieve- en procesgerichte denkwijze. 

 

J. Jebbouri Las & Montagebedrijf
Ons onderscheidende vermogen is onze pragmatische instelling. Wij volgen primair ons eigen inzicht als het gaat om de wijze waarop een technisch vraagstuk moet worden benaderd en brengen met ons innovatieve denken een frisse kijk op zaken.
Ons motto, 'Het lukt altijd'!


Door ons aanpassend en meedenkend vermogen zijn wij flexibel en mede daardoor hebben wij een grote, tevreden klantenkring opgebouwd. Waar anderen vaak slechts uitvoerend te werk gaan, denken wij graag met u mee en voorzien wij u van deskundig en passend advies omtrent het inrichten, tekenen en uitvoeren van eenvoudig tot complex leidingwerk. Dit is een onderscheidende kracht gebleken. Ook het buigen van leidingwerk is iets dat wij graag inzetten om laswerk te voorkomen waar dat kan. 

Jebbouri Las & Montagebedrijf denkt met u mee. Wij passen moderne technieken toe en zijn er om u te ontzorgen. Wij bieden met onze vakkundige en klantgerichte medewerkers en uitgebreide faciliteiten in onze fabricage- en montagehal en ook on-site altijd kwaliteit!