Leidingwerk

Wij fabriceren nieuwe leidingen en leidingwerk volgens uw tekening of opgave. Dit doen wij voor verschillende branches waaronder de voedingssector, in de koudetechniek, farmaceutische industrie. De geldende normen voor de voedingssector zijn bij ons bekend.

Kwaliteitsborging

Regelmatig werken we aan hogedruk leidingen en andersoortige leidingen onder keur waarbij de kwaliteitsborging via röntgenonderzoek wordt vastgelegd. Geheel volgens de kwaliteitsnorm.

Instrumentatie leidingwerk

De lassen in rvs en stalen leidingwerk worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde en gecertificeerde lassers. Onze werkvoorbereiding en montageleiding bestaat uit een groep mensen met jarenlange ervaring op het gebied van inmeten en het uitwerken van de klus.

TIG-MIG

Over het algemeen wordt het leidingwerk gelast volgens het TIG-lasproces. Wij hebben hiervoor onze eigen lasapparatuur van Lorch. Als er grotere leidingen met een dikke wand gelast moeten worden, kan er gekozen worden voor een combinatie van TIG-MIG.
Wij werken met de nieuwste apparatuur en technieken, zo hebben we o.a. kleine lasapparaten op rugzak voor de montage, meten met laserapparatuur en maken het laswerk schoon met elektrolyt. 

Gecertificeerd leidingwerk

De gecertificeerde lassers van J. Jebbouri Las & Montagebedrijf zijn van alle markten thuis: van dun- tot dikwandig leidingwerk. Wij zijn gecertificeerd op uiteenlopende (hoogwaardige) materiaalsoorten en lasprocessen. Met ruim 5 laswerkplekken zijn we in staat om grote projecten aan te kunnen. Wij zijn een flexibel bedrijf met korte lijnen en fabriceren snel onderdelen, alsook reparaties!

Ongekend veelzijdig in RVS Leidingwerk

Voor het produceren van leidingwerk in RVS bent u bij J. Jebbouri Las & Montagebedrijf aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers stellen de hoogste kwaliteitseisen en komen onder andere uit de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie. 

O.a. ook doorlassing van RVS Leidingwerk

Doorlassing met Tig-lassen en gebruik van backinggas behoort tot de mogelijkheden evenals het afwerken met aansluitingen, flensen of koppelingen en het beitsen van het leidingwerk. Het leidingwerk kan, zo u wilt, ook worden uitgevoerd met onderdelen van Parker, Swagelock of Hansaflex. Elke schets of technische tekening werken wij uit tot perfect RVS leidingwerk. Wij denken mee en anticiperen samen met u op toekomstige wensen als het aankomt op de inrichting van het leidingwerk. 

Wilt u weten wat J. Jebbouri Las & Montage voor u kan betekenen op het gebied van leidingwerk of skidbouw? Bel 06-42013927 of mail naar info@jjebbouri.nl.