Vraag voor uw project vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en u krijgt binnen een week onze reactie!

Leidingwerk

Wij fabriceren nieuwe leidingen en leidingwerk volgens uw tekening of opgave. Dit doen wij voor verschillende branches waaronder de voedingssector, in de koudetechniek, farmaceutische industrie. De geldende normen voor de voedingssector zijn bij ons bekend.

Kwaliteitsborging

Regelmatig werken we aan hogedruk leidingen en andersoortige leidingen onder keur waarbij de kwaliteitsborging via röntgenonderzoek wordt vastgelegd. Geheel volgens de kwaliteitsnorm.

Instrumentatie leidingwerk (tubing)

Tubing in rvs en stalen leidingwerk worden uitgevoerd door onze deskundige fitters. Onze werkvoorbereiding en montageleiding bestaat uit een groep mensen met jarenlange ervaring op het gebied van inmeten en het uitwerken van instrumentatie-werk.

TIG-MIG

Over het algemeen wordt het leidingwerk gelast volgens het TIG-lasproces. Wij hebben hiervoor onze eigen lasapparatuur van Lorch. Als er grotere leidingen met een dikke wand gelast moeten worden, kan er gekozen worden voor een combinatie van TIG-MIG.
Wij werken met de nieuwste apparatuur en technieken, zo hebben we o.a. kleine lasapparaten op rugzak voor de montage, meten met laserapparatuur en maken het laswerk, indien gewenst, schoon met elektrolyt. 

Gecertificeerd leidingwerk

De gecertificeerde lassers van J. Jebbouri Las & Montagebedrijf zijn van alle markten thuis: van dun- tot dikwandig leidingwerk. Wij zijn gecertificeerd op uiteenlopende (hoogwaardige) materiaalsoorten en lasprocessen. Met ruim 5 laswerkplekken zijn we in staat om grote projecten aan te kunnen. Wij zijn een flexibel bedrijf met korte lijnen en fabriceren snel onderdelen, verrichten vlot en vakkundig reparaties, alsook geheel nieuwe installaties!

Mobiele buigmachine en prefab buigen 

Om laswerk te reduceren buigen wij met onze mobiele buigmachine op locatie snel en vakkundig. Redenen om te buigen zijn de snellere doorlooptijd, hygiene en een extra kostenbesparing op eventueel keurwerk achteraf. Wij kunnen verschillende diameters en wanddiktes voor u buigen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.  

Orbitaal lassen

Wij beschikken over een orbitaal lasmachine welke veelal wordt ingezet in de zuivel-, food- alsook in de koeltechnische industrie. Wij kunnen met onze orbitaal lasmachine zowel dik- als dunwandig leidingwerk lassen. Het grote voordeel van orbitaal lassen is de precisie, de hygiene en gelijkmatige kwaliteit.

Ongekend veelzijdig in RVS Leidingwerk

Voor het produceren van leidingwerk in RVS bent u bij J. Jebbouri Las & Montagebedrijf aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers stellen de hoogste kwaliteitseisen en komen onder andere uit de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie. 

O.a. ook doorlassing van RVS Leidingwerk

Doorlassing met Tig-lassen en gebruik van backinggas behoort tot de mogelijkheden evenals het afwerken met aansluitingen, flensen of koppelingen en het beitsen van het leidingwerk. Het leidingwerk kan, zo u wilt, ook worden uitgevoerd met onderdelen van Parker, Swagelock of Hansaflex. Elke schets of technische tekening werken wij uit tot perfect RVS leidingwerk. Wij denken mee en anticiperen samen met u op toekomstige wensen als het aankomt op de inrichting van uw leidingwerk. 

Wilt u weten wat J. Jebbouri Las & Montage voor u kan betekenen op het gebied van leidingwerk of skidbouw? Neem dan contact met ons op!